Bed og arbejd!


Bed og arbejd!

- føles det som, med denne weekend, afsat til arbejde og studier, og den strengeste munkebroder ville have været tilfreds med min indsats. "Bed" kom dog i bøjet form som kaffeBØNner, og mange af dem, omsat i det nye sort for mig: kaffe uden mælk.
 
Anyhow, søndagen går på hæld, og jeg er helt træt. Jeg satte mig for at forsøge at indkredse hvad der foregik på de tre diskussionsfora, som udgør vores første opgave på MIL-studiet, så frem med langpapiret, pc og en stor spand mokka. Alle indlæg blev læst godt igennem, hovedpointer skrevet ned, egne spørgsmål til emnet med, læringsteorier og kloge hoveder jeg skal se nærmere på, alt imens jeg lå på bordet med rumpen i vejret og skrev og hørte soothing music delt af meditationsivrig ven. 
Jeg har fået lavet de indlæg der kræves for at opgaven er løst, og når jeg har hjerne igen vil jeg skrive om hvad jeg så kunne samle mig i forhold til al den skriblen og funderen. Som jeg også læser på de andres blogs (nr 2 opgave i forløbet), er det svært, man får præstationsangst, man forvirrer og forvirres, det stikker i mange retninger - og man beriges big time! Det har været stimulerende og motiverende at læse og kommentere (to gange gemte systemet ikke min kommentar, og den var pist væk, grrrrrr), og det har været sundt at støve læringsteorier af. På mit job har jeg lærerkandidater, som holder mig ung med teori, men det er også fedt at få input fra MIL-studerende, der er i helt anden praksis og med andet syn på tingene end mig selv.
Dog, lidt luft må man have. Det blev til vigtig Knejpefestival i Helsingør med sømandssange, Meyer-raflen (jeg lyver så dårligt), og malen hos nabo - hvor jeg med teolog K E Løgstup in mente, legitimerede mig ved at tænke, at Løgstrup selv sagde, at det er i pauserne de store tanker kommer. Så her ses jeg mens jeg tænker store tanker om MIL-elementer mens radiatoren får en tur. Måske tænker jeg ingenting. Det må beskueren selv afgøre.
 
Jeg er stadig i tvivl om bloggens form og væsen, men jeg er alligevel snart klar til at gøre den tilgængelig for en bredere kreds, for at lade andre få mulighed for at snuse til hvad jeg laver.
 
 
Musik til weekendens arbejde: https://www.youtube.com/watch?v=zvEX3Aniyxo
Og når jeg ikke skulle tænke for mange tanker, alt med Katinka, ex: https://www.youtube.com/watch?v=HnAEH86PSCw
Hvordan kaffen virkede: Roberto Benigni og Steven Wright i den fænomenale Coffee and Cigarettes: https://www.youtube.com/watch?v=pBa-2nXCc7g

Kommentarer

  1. :)
    Glæder mig til, at følge bloggens udvikling;)
    Og jeg vil også give Løgstup ret det er i pauserne de store tanker kommer;-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog